vineri, 9 aprilie 2010

burke hedges - fii propriul tau sef





Fii propriul tau sef! Oare, nu asta isi doreste fiecare? Sa nu mai urmeze ordinele altcuiva. Sã nu mai depinda de acel salariu lunar - care nu e niciodata suficient de mare. Sa fie liber!

Dar libertatea presupune sã-ţi iei viaţa în propriile mâini. Sã lucrezi pentru propria firmã. Sã rişti falimentul. Ei, şi? Cine spune cã slujba e un lucru sigur? Cum sã fie sigur, dacã hainele, hrana, confortul, timpul liber şi toate cele necesare familiei (adicã toatã viaţa ta) depind de bunãvoinţa altcuiva? De un şef care ţi se uitã mereu peste umãr. Cãci nu mai existã, de multã vreme, slujbe sigure. Trebuie sã te hotãrãşti dacã vrei sã domini sau sã fii dominat. Dacã eşti un angajat nemulţumit, alege sã-ţi schimbi viitorul. Fã-l sã depindã de tine. Citeşte cartea de faţã, pentru a afla câteva idei despre cum trebuie sã procedezi. Apoi, alege sã lucrezi pentru propria firmã şi… fii propriul tãu şef!

<p  style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;">   <a title="View Burke Hedges Conducta de Milioane on Scribd" href="http://www.scribd.com/doc/206647968/Burke-Hedges-Conducta-de-Milioane"  style="text-decoration: underline;" >Burke Hedges Conducta de Milioane</a> by <a title="View AnaMariaCioaca's profile on Scribd" href="http://www.scribd.com/AnaMariaCioaca"  style="text-decoration: underline;" >AnaMariaCioaca</a></p><iframe class="scribd_iframe_embed" src="//www.scribd.com/embeds/206647968/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-43ov1zkqgm86nwxpksv&show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="1.2941176470588236" scrolling="no" id="doc_55031" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

<p  style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;">   <a title="View Burke Hedges, Afacerea de vis on Scribd" href="http://www.scribd.com/doc/196898185/Burke-Hedges-Afacerea-de-vis"  style="text-decoration: underline;" >Burke Hedges, Afacerea de vis</a> by <a title="View DianoraIoana's profile on Scribd" href="http://www.scribd.com/DianoraIoana"  style="text-decoration: underline;" >DianoraIoana</a></p><iframe class="scribd_iframe_embed" src="//www.scribd.com/embeds/196898185/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-13qw53v2rlpc77g7l6tz&show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="1.2941176470588236" scrolling="no" id="doc_72684" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

roger fritz- dupa dumneavoastra


Considerati ca modestia este semn de slabiciune?
Aveti impresia ca trebuie sa fiti un dur pentru a fi respectat?
Credeti ca totul vi se cuvine doar pentru ca sunteti sef?

Ei bine, toate acestea sunt doar mituri ale unei lumi care nu-si mai recunoaste valorile. Aceasta carte vine nu doar sa spulbere o conceptie eronata, dar si sa retraseze adevaratele valori prin care se caracterizeaza un lider eficient si apreciat de cei din jur.

Un lider incapabil sa-si analizeze propriile defecte si sa le recunoasca, o personalitate prea mandra pentru a accepta si aprecia munca si colaborarea celorlalti, este departe de a obtine rezultate eficiente.

Pe de alta parte, modestia inseamna de fapt capacitatea de a-si pastra obiectivitatea atat in privinta propriei persoane, cat si in privinta meritelor celorlalti.
Exista trei motive principale pentru care o personalitate modesta va reusi acolo unde orgoliul va da gres: oamenii modesti stiu sa aprecieze ceea ce au, nu sunt invidiosi pe rezultatele altora si stiu sa isi arate recunostinta pentru ceea ce primesc, fara a considera ca totul li se cuvine.

Iata, asadar, o noua perspectiva asupra modului de a conclucra cu cei din jur, pentru o eficienta maxima si pentru relatii deosebite cu ceilalti.

John Fuhrman - Bani online. Cum să conducem o afacere stând acasă


V-ar plăcea să folosiţi puterea internetului pentru a vă îndeplini visele?

Aveţi această posibilitate incredibilă. Ea oferă oricui şansa de a-şi crea o viaţă mai bună — indiferent de mediul din care provine, de educaţia sau experienţa sa.


Atunci când a apărut această oportunitate, nu existau prea multe mijloace, doar oameni entuziaşti, un plan şi câteva produse… Au apărut apoi casete care să-i ajute şi pe alţii să îşi construiască propriile afaceri independente. După care s-au ivit cărţi care ofereau sfaturi despre dezvoltarea personală pe termen lung.

Pentru a-i ajuta pe oameni să aibă şi mai mult succes, au fost dezvoltate un sistem şi un model care să poată fi urmate. Sunt puse la dispoziţie instrumentele şi mediul pozitiv în care oamenii pot să se dezvolte şi să îi ajute şi pe alţii să facă la fel.

Aveţi acum la îndemână o modalitate nouă de a folosi internetul şi de a participa la comerţul pe internet. Este cea mai recentă abordare, menită să vă ajute să vindeţi mai multe produse decât oricând, şi poate servi drept un minunat instrument cu care să vă realizaţi visele.

Citiţi această carte şi transformaţi-o în realitate — pentru dumneavoastră!

constantin pavel - Antologie de eseuri inspirate de filmul "Avatar"


Antologie de eseuri inspirate de filmul "Avatar", regizat de James Cameron
Sumar:
Conflict intre ratiuni, de Ovidiu Petcu
Biologia in Avatar, de Cristian Carstoiu
Teologia pe albastru, de Catalin Badea-Gheracostea
Limba Na'vi, de Nicu Gecse
Calea Na'vi, de Bruno Medicina
Nave, arme si roboti in Avatar, de Traian Badulescu
Avatar: noile orizonturi fantastice ale justitiei onirice, de Roberto Quaglia
Tehnica militara si strategie in Avatar, de Cristian Radu si Cristian Carstoiu
Calatoria eroului in Avatar, de Andy Szekely
De la Eywa la Fiintele Umane Na'vi, de Constantin D. Pavel
Colectia SFT

constantin pavel - Life Coach. Antrenor De Viata


Constantin Pavel demonstreaza un spirit proaspat si o reala profunzime a intelegerii fenomenologiei atat de complexe a dezvoltarii personale.Intr-un domeniu care in Romania,abia incearca sa se impuna,cartea lui Constantin Pavel reprezinta o serioasa invitatie la mditatii si o fericita revelatie.Fara a avea pretentia formulei magice,demersul inspiratului Constantin Pavel reprezinta o deschidere asteptata si de aceea necesara spre deslusirea acelor resorturi psihologice,susceptibile a face diferenta intre succesul unora si esecul altora.
LIFE-COACH - Arta de a Trai

john maxwell - Dezvolta liderii din jurul tau


Dezvoltarea calitatilor de lider la cei din jurul tau este calea spre succes in lumea competitiva de azi, pentru ca singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. Sistemele se invechesc. Cladirile se deterioreaza. Masinile se strica. Dar oamenii pot sa se dezvolte, sa creasca si sa devina mai eficienti daca au un lider care le intelege valoarea potentiala.
Dezvolta Liderii Din Jurul Tau duce conducerea personala cu un pas mai departe, aratand cum sa identifici si sa pregatesti lideri potentiali si sa creezi climatul unui spirit de echipa productiv.
Aceasta continuare a bestseller-ului Dezvolta Liderul din Tine te va ajuta sa cresti productivitatea ta personala si a echipei, invatandu-te sa-i ajuti pe altii sa-si atinga potentialul maxim. atiind ca o companie nu poate sa creasca fara ca liderii ei sa creasca pe dinauntru, John Maxwell te incurajeaza sa cresti in organizatia ta prin cresterea liderilor tai.
"Ideea de baza si mesajul acestei carti este ca nu poti singur. Daca vrei sa fii un lider, trebuie sa dezvolti si alti lideri in jurul tau. Trebuie sa formezi o echipa. Trebuie sa gasesti o modalitate de a-ti face viziunea vazuta, implementata si crescuta de altii. Liderul vede imaginea de ansamblu, dar are nevoie de ajutorul altora pentru a face aceasta imagine sa devina realitate." - John Maxwell

John Maxwell Dezvolta Liderul Din Tine by alexxxyyyy

Jim Collins - excelenta in afaceri


Aceasta carte a fost rezultatul eforturilor de analiza a peste 1.400 de companii incluse in Fortune 500, din care in final numai 11 au indeplinit criteriile de excelenta in afaceri. Iar rezultatele acestor eforturi de cercetare nu au intarziat sa apara.

Jim Collins este, probabil, cel mai citit scriitor de literatura economica din lume, scria The Economist in 2004, si nu fara motiv. Caci in mai putin de 3 ani de la aparitie, editia in limba engleza a acestei carti se vanduse deja in peste 1,5 milioane de exemplare. Iar de atunci si pana in prezent a fost tradusa in peste 30 de limbi, devenind rapid un bestseller in intreaga lume.

Peter Drucker o descria astfel: Aceasta carte, bine scrisa si bazata pe o cercetare atenta, dovedeste netemeinicia celor mai multe false teorii din managementul actual de la cultul supraomului aflat in pozitia de CEO, pana la cultul fata de IT si mania fuziunilor si achizitiilor. Mediocritatea nu poate deveni competenta, dar competenta se poate transforma in excelenta.

Bazata pe un proiect de cercetare extins pe durata a 5 ani, aceasta carte a fost rezultatul eforturilor de analiza a peste 1.400 de companii incluse in Fortune 500, din care in final numai 11 au indeplinit criteriile de excelenta in afaceri. Iar rezultatele acestor eforturi de cercetare nu au intarziat sa apara.

In anul publicarii sale, cartea a fost desemnata de Business Week printre primele 10 carti de afaceri din SUA. Apoi s-a mentinut ani de zile in topul New York Times al celor mai bine vandute carti de non-fictiune. Editura HarperCollins, care a publicat editia americana a cartii, o nominalizeaza si astazi printre lucrarile sale economice cu un imens succes. Iar USA Today o includea in 2005 printre titlurile care inregistrasera cele mai mari vanzari. In 2006, Wall Street Journal a cotat cartea de fata printre primele 10 din domeniu. In fine, la data publicarii editiei in limba romana, lucrarea de fata se afla printre primele 10 carti de afaceri si investitii comercializate prin Internet. Iata o carte perena, care nu este doar un obiect de studiul in cadrul programelor MBA. Avem in fata una dintre acele carti pe care managerii si liderii corporatiilor le citesc si rascitesc mereu, in ciuda trecerii timpului.
Cuprins:

Capitolul 1
Bun este dusmanul lui excelent
Capitolul 2
Liderul de nivelul 5
Capitolul 3
Mai intai, cine... apoi ce
Capitolul 4
Confruntarea cu realitatea (fara sa-ti pierzi increderea)
Capitolul 5
Conceptul de arici (simplitate in interiorul celor trei cercuri)
Capitolul 6
Cultura disciplinei
Capitolul 7
Acceleratorii tehnologici
Capitolul 8
Volantul si lantul destinului
Capitolul 9
De la atingerea excelentei la a cladi ca sa dureze
Epilog
Intrebari frecvente
Anexa 1. A
Procesul de selectie a companiilor care au facut saltul de la bun la excelent
Anexa 1. B
Selectia companiilor de referinta
Anexa 1. C
Companii neviabile
Anexa 1. D
Privire generala asupra pasilor urmati in cercetare
Anexa 2. A
Analiza directorilor generali proveniti din interior versus cei veniti din afara
Anexa 5. A
Clasificari ale analizelor pe industrie
Anexa 8. A
Comportamentul de tip lantul destinului in companiile cu care s-a facut comparatia
Anexa 8. B
Rezumatul analizei achizitiilor

Zig Ziglar - arta vanzarii


O carte scrisa pentru cei "din linia intai" din orice afacere: cei care fac vanzarile. Zig Ziglar spune ca a inteles ce inseamna vanzarile in momentul in care, copil fiind, a vazut un vanzator de Biblii care, atunci cand un potential client i-a spus ca n-are bani sa cumpere una, a intins Cartea Sfanta spre el si l-a rugat, cu o voce stinsa: "Pune mana aici si mai spune o data, te rog" In timp ce majoritatea afacerilor au atins un prag de saturatie, "arta vanzarii" nu are limite. Ziglar ne arata cum intreprinzatorii si managerii pot evita capcanele prin deprinderea tehnicilor vanzarii de la cei care promoveaza produse si servicii in mod profesionist.
„Profesionistul de succes din domeniul vânzărilor ştie că fericirea nu înseamnă plăcere, ci victorie, că, dacă faci ceea ce trebuie să faci atunci când trebuie, vei fi, în cele din urmă, capabil să faci ceea ce vrei atunci când doreşti să o faci. Şi cel mai important lucru, profesionistul de succes din vânzări ştie şi înţelege crezul vânzărilor: Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor!“ - Zig Ziglar


Zig Ziglar (n. 1926) este unul dintre cei mai apreciaţi autori de literatură motivaţională.

S-a născut într-o zonă rurală din Alabama, iar mai târziu familia sa s-a mutat în Yazoo City, statul Mississippi. S-a înrolat în Marina americană, iar după lăsarea la vatră, în 1946, a studiat la University of South Carolina. Curând însă, a abandonat facultatea şi a început să vândă vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.

În 1968, a devenit vicepreşedinte şi director de training la Automotive Performance Company, mutându-se la Dallas, Texas. În 1970, şi-a început cariera de conferenţiar în domeniul motivaţional. Numele său este astăzi, pentru multă lume, sinonim cu noţiunile de încredere, motivare şi succes.

De-a lungul a treizeci de ani, a căpătat statura unei personalităţi de talie mondială, fiind în prezent preşedintele Corporaţiei Zig Ziglar, cu sediul în Dallas, o organizaţie cu peste şaizeci de angajaţi, al cărei scop este acela de a ajuta oamenii să-şi utilizeze cu succes resursele fizice, mentale şi spirituale.

Doug Carter, Jenni Green - Clienti forever


Există o veche zicală care zice: Nu contează ceea ce faci, ci pe cine cunoşti.

Principiile Clientii Forever! te vor ajuta să înţelegi că nu contează pe cine cunoşti, ci cine te cunoaşte. Şi cine eşti cu adevărat.

Imaginează-ţi cum ar fi viaţa ta dacă toţi clienţii te-ar adora. Cum te-ai simţi şi cum s-ar schimba afacerile tale dacă ar radia de bucurie clientul tău la gândul unei întâlniri? Cum ar fi să povestească entuziast despre tine prietenilor şi rudelor?

Şi mai imaginează-ţi că şi tu, la rândul tău, îţi adori clienţii şi ai încredere că ei vor lua hotărâri în favoarea ta

Nu numai că aţi semna contracte reciproc avantajoase, dar relaţiile de afaceri ar constitui pentru tine o viaţă împlinită.

Cartea scrisa de Doug Carter, trainer şi profesionist în domeniul vânzărilor de mai bine de 25 de ani, reinventează conceptul de client şi relaţia pe care trebuie să o construieşti cu acesta.

Nu vei afla numai cum să câştigi clienţi şi cum să-i păstrezi pentru totdeauna, dar şi cum să valorifici aspectele care îţi plac la aceşti oameni şi la relaţia ta cu ei.

Vei fi surprins să constaţi că, inevitabil, cu cât ştii mai bine ceea ce vrei, cu atât creşte posibilitatea ca acel lucru să ţi se întâmple.

Fie că eşti profesionist în domeniul vânzărilor sau că ţi-ai construit deja o afacere pe cont propriu şi esti mereu în căutare de clienţi, vei învăţa să fii tu însuţi, având încredere deplină în tine şi în el, pentru că şi clientul să se poarte la fel, că el cumpără din motivele sale şi nu ca reacţie la informaţiile tale, care este revelaţia ce precede decizia de a cumpara şi hotarul dintre discuţiile personale şi cele legate de produs sau afacere.

Richard Hall - Prezentari de mare succes


Cei mai multi dintre noi incercam sa evitam prezentarile, iar atunci cand suntem nevoiti sa le sustinem ni se par a fi de-a dreptul ,,eforturi de supravietuire". 

Oricat am incerca sa le evitam sau pur si simplu sa le terminam mai repede, ele constituie o realitate a vietii in domeniul profesional contemporan - arta prezentarii este o aptitudine esentiala in lumea afacerilor si se asteapta sa excelam in privinta ei. 

Pentru majoritatea oamenilor care nu sunt prezentatori innascuti, se ridica astfel o problema serioasa: cum sa invete sa prezinte si, in acelasi timp, sa ajunga buni prezentatori?

Prezentari de mare succes este raspunsul pentru dumneavoastra. Oricare v-ar fi nivelul actual, puteti invata sa fiti un prezentator bun si, speram, exceptional. 

Sunt expuse toate aspectele unei prezentari, astfel ca veti invata nu numai detaliile tehnice ale ,,asamblarii", ci si arta sustinerii ei. 

Prezentari de mare succes ofera o multime de tehnici testate, venind din partea celor mai celebri prezentatori si, cel mai important, incurajari care sa va transforme intr-un prezentator exceptional - drumul dumneavoastra incepe aici!

Richard Hall a facut cariera in marketing, publicitate si consultanta. In prezent, este presedintele companiei de prezentari Showcase si are propria sa firma RH&A, care se concentreaza asupra consilierii la nivel inalt, instruirii in privinta prezentarilor si consultantei strategice. Richard considera ca o prezentare bine gandita este cheia succesului.


Prezentari de Mare Succes by crstn_bhn

Don Failla, Nancy Failla - Sponsorizarea la mare distanţă


Autorii descriu câteva metode moderne de lucru pentru recrutarea, sponsorizarea şi instruirea eficace a distribuitorilor aflaţi la mare distanţă.

Mijloacele tehnice de comunicatie permit astăzi organizarea unor sesiuni de instruire prin telefon, poştă, fax şi, în special, prin Internet, ceea ce oferă imaginea completă a posibilităţilor practice de dezvoltare a structurilor MLM.

Don si Nancy Failla recomandă câteva instrumente de lucru, verificate în practică, pentru stimularea creşterii structurilor MLM.

Nancy Failla - O cale mai buna pentru o viata mai frumoasa


Autoarea abordează câteva probleme cheie ale vieţii, care vă invită să vă descoperiţi crezul şi să deviniţi conştienţi de vastul dumneavoastră potenţial, precum şi de ţelul pe care îl aveţi. Este o abordare practică a unei filozofii de viaţă care duce de la introspecţie la analiză, soluţii şi acţiune. Citind cartea învăţaţi să deveniţi stăpânii propriei vieţi lucrând într-o afacere MLM. O puteti comanda aici  .



Don Failla - Bazele MLM. Cum se construieste o structura Multi-Level Marketing plina de succes


Abecedarul distribuitorului MLM este o carte de start in afacerile de marketing in retea, destinata distribuitorilor incepatori. A fost publicata in peste 3,5 milioane exemplare si tradusa in 22 de limbi ! Autorul prezinta sistemul de distributie MLM si metodele de lucru pentru construirea unei afaceri independente, profitabila si garantata. Este un manual de lucru, un instrument MLM, o carte fundamentala pentru oamenii care accepta sansa de a deveni stapani pe propria lor viata!

constantin pavel - 3 pasi spre extraordinar


Raspunzand interesului manifestat de comunitatea de afaceri de tip network marketing din Romania, PAVCON-educational lanseaza cel dintai Ghid de network marketing adaptat pietei romanesti. 

El apare sub semnatura apreciatului trainer si autor motivational, Constantin D. Pavel, editorul primei reviste de dezvoltare personala din tara noastra!

3 Pasi spre Extraordinar! este lucrarea care poate face diferenta intre o persoana de succes si... restul lumii!

Ghidul a fost creat pentru ca dumneavoastra sa va dezvoltati:
- aptitudini reale de lideri si de manageri de structura;
- capacitati de comunicare si relationare interumana;
- capacitati de rezolvare a problemelor si de gestionare a crizelor;
- puterea de influenta si persuasiune;
- viziunea a ceea ce construiti impreuna cu structura dvs.

Lucrarea trateaza network marketingul cu ascutime si obiectivitate, reusind sa imparta "elefantul" in bucati usor de asimilat, pe care orice nou-venit in lumea marketingului in retea le poate integra cu usurinta in activitatea sa zilnica.

Structurata pe pasi simpli, usor de facut si la fel de usor de invatat, cartea talentatului Constantin D. Pavel va ofera:
- Pasul 1: Visul si Planificarea afacerii;
- Pasul 2: Lista de nume si Invitatia;
- Pasul 3: Planul de marketing,
plus un substantial bonus motivational, menit sa accentueze ritmul de lucru in structura personala, pentru atingerea cat mai rapida a obiectivelor propuse de fiecare in parte.

3 Pasi spre Extraordinar! poate fi astfel catalogata, fara umbra de indoiala, drept ghidul care lipsea in peisajul educational al industriei de network marketing din Romania!
3 pasi spre extraordinar
COMANDA DVS. la  afaceridesucces2009@yahoo.com

constantin pavel - alti 3 pasi spre extraordinar


Scrisa cu pasiune, in urma experientelor personale de aproape un deceniu in domeniul multi level marketing, "Alti 3 Pasi spre Extraordinar!" aduce pe piata tehnici noi de lucru, menite sa transforme aceasta activitate intr-o adevarata placere, mai ales prin prisma recompenselor in relatii umane durabile si, deloc de neglijat, ale celor in beneficii financiare.

Cartea ofera Pasul 4: Intalnirea de dupa...; Pasul 5: Inscrierea, Pornirea in afacere si Principii de lucru in MLM; Pasul 6: Leadership si Management de retea, plus un plan de construire a unei afaceri durabile, denumit "Celula de crestere", a carui aplicare a dus deja la stabilizarea multor retele de prosumatori in Romania!
Alti 3 pasi spre extraordinar

Larry John - Gandeste bogat ca sa fii bogat.Cele patru reguli de aur pentru a avea succes in afaceri


Omul de afaceri Larry John este perfect calificat sa dea sfaturi despre cum sa facem bani si sa nu le purtam grija. Ca presedinte al unor companii de succes, în domenii diverse cum ar fi publicitatea si afacerile imobiliare, el s-a îmbogatit nu o data, ci în repetate rânduri. în fiecare caz, Larry a obtinut succesul urmând un plan de afaceri pe care el îl numeste cei Patru Piloni ai averii. Acum, pentru prima oara în forma scrisa, Larry îsi prezinta strategia usor de înteles, care va face afacerea prospera. Daca veti urma aceeasi reteta, va veti îmbogati la rândul dumneavoastra. Nu se pune problema daca o veti face, este doar o chestiune de timp.
„Aceasta este o strategie si un program care va face prospera orice afacere. Daca iei macar în considerare posibilitatea de a deveni proprietarul unei afaceri si un întreprinzator, aceasta carte este pentru TINE!” Larry John
Gandeste Bogat ca sa fii Bogat

Ben Nogradi - Când vei deveni milionar


Te-ai săturat să te învârţi în cerc?
Vrei să câştigi mai mulţi bani, dar nu ştii cum? Aici ai soluţia!
Un manual special, în limba română, despre Metodele Liderilor Motivaţi, care prezintă cu adevărat „activitatea financiară a secolului XXI.”

Cartea a fost rescrisă pentru piaţa din România!

Tot ce voiai să ştii despre construirea unei reţele MLM, dar nu aveai pe cine întreba! Un manual de fundamentare a afacerilor MLM! Te ocupi cu distribuirea de cosmetice sau de suplimente nutritive? Îţi creşti afacerea lucrând ca şi consultant financiar? Sau încă stai pe gânduri dacă să te lansezi în distribuţia directă şi vrei să ştii ce înseamnă această afacere controversată în Europa de Est, care le aduce multor zeci de mii de oameni venituri importante?

Cartea aceasta este pentru tine! Fă o favoare viitorului tău: cumpără-o, citeşte-o şi foloseşte-o!

Philip Baker, SECRETELE OAMENILOR IMPLINITI - De ce unii reusesc


"Vei deveni la fel de nevrednic precum dorinta ce te controleaza sau la fel de maret precum aspiratia care te domina." James Allen
Secretele oamenilor impliniti este scrisa: - pentru cei care indraznesc sa sondeze profunzimile propriei fiinte si sa spere - pentru cei care nu se multumesc sa traiasca in van - pentru cei care vor sa depaseasca mediocritatea si sa avanseze inspre reusita
Multi dintre noi vor sa isi indeplineasca menirea si sa aiba o existenta exceptionala. Ne dam seama ca suntem inzestrati cu un potential urias, dar cum procedam pentru a-l educa si a-l lasa liber? In Secretele oamenilor impliniti Philip Baker se apleaca asupra unor zone cheie pentru dezvoltarea personala, printre care se numara:
- caracterul - responsabilitatea - pasiunea - optimismul - tenacitatea - disciplina - invatarea - umilinta - curajul
"A fi responsabili ne determina sa ne dam seama ca optiunile sunt semnificative... ceea ce influenteaza felul nostru de a fi si destinatia spre care ne indreptam," afirma Philip Baker. "Pe scurt, viitorul nostru poate fi schimbat."

Catherine Ponder - Legile dinamice ale prosperitatii


Aceasta carte arata în mod simplu, deslusit, cum modul de gândire care aduce prosperitate a ajutat oamenii de toate conditiile sa experimenteze aceste rezultate.
„Ati auzit mult în ultimii ani despre gândirea pozitiva. Dupa perioadele de recesiune si anii de lipsa un nou termen s-a nascut – „gândirea care aduce prosperitate”. Cuvântul „a prospera” înseamna „a înflori, a reusi, a-i merge bine, a experimenta situatii favorabile”.
Prosperi în masura în care experimentezi pacea, sanatatea si bogatia în lumea ta. Gândirea orientata spre prosperitate înseamna mult, în mod esential îti da puterea de a-ti împlini visurile, indiferent daca sunt legate de îmbunatatirea sanatatii, cresterea bunastarii financiare, o viata personala mai fericita, mai multe studii sau calatorii, sau o viata spirituala mai profunda.
Aceasta carte arata în mod simplu, deslusit, cum modul de gândire care aduce prosperitate a ajutat oamenii de toate conditiile sa experimenteze aceste rezultate. În plus, va arata cum modul de gândire care aduce prosperitate va face acelasi lucru si pentru tine! Citind aceasta carte, capitol cu capitol, vei începe automat sa dezvolti puterea modului de gândire care aduce prosperitate si, aproape la fel de usor, vei începe sa culegi recolta rezultatelor prospere.”
•Catherine Ponder

Catherine Ponder face parte dintre scriitorii de prima importanta ai literaturii americane dedicata succesului si prosperitatii. A scris mai mult de o duzina de carti. Figureaza în Who`s Who in Religion si Who`s Who in the World.

39872903 Catherine Ponder Legile Dinamice Ale Prosperitatii by liviuantoniu

=Legile Dinamice Ale Prosperitatii Vol II Catherine Ponder (1) by Eduz Chrisschnell

Catherine Ponder - Legile dinamice ale prosperitatii 2


Succesul obisnuieste sa vina în graba dupa „un drum lung” de truda tacuta. Persistând spre tinta ta, pregateste-te pentru rezultate rapide, captivante, pline de succes.
Succesul obisnuieste sa vina în graba dupa „un drum lung” de truda tacuta. Persistând spre tinta ta, pregateste-te pentru rezultate rapide, captivante, pline de succes. Sa ai în mintea ta planurile amanuntite a ceea ce vei face când succesul soseste, pentru ca tocmai când pare mai putin posibil, cursul se va schimba pentru tine.
Atunci va fi nevoie sa respiri adânc si sa accepti fluxul binelui tau, pas cu pas, cum deja ai planuit.
Când împlinirea vine, nu trebuie sa fii „coplesit”. Fii pregatit sa o accepti; altfel, se poate evapora dinaintea ta, lasându-te sa o iei de la capat. Odata ce succesul soseste, e întelept sa continui sa îl accepti si sa îl mentii în liniste; altfel, poate sa se strecoare pe lânga tine.
Perseverenta e cheia împlinirii dorintelor inimii tale si a mentinerii acestor realizari. Gândeste-te adesea la promisiunea Domnului catre Isaia: „Eu înaintea ta voi merge si muntii îi voi face ses, porti de arama voi zdrobi si zavoare de fier voi sfarâma si-ti voi da tie vistierii cufundate-n bezna, pe cele ascunse, nevazute, ti le voi deschide.” (Isaia 45:2,3)
Poate si trebuie sa se întâmple repede, prin atotputernicia perseverentei, poate chiar atunci când pare mai putin probabil. Perseverând, poti fi unul din acei oameni fericiti, victoriosi care nu doar îsi urmaresc visele, ci le si ajung! Omul persistent mai persevereaza pentru ca visurile lui sa îl ajunga pe el!

•Legea prosperitatii prin iubire si buna-vointa;
•Independenta financiara poate fi a ta;
•Legea prosperitatii prin rugaciune;
•Puterile tale de geniu care aduc prosperitate;
•Puterile tale speciale de a prospera;
•Legea prosperitatii prin încredere în sine;
•Legea prosperitatii prin farmec;
•Ce e de facut în legatura cu datoriile;
•Sanatate si gândirea care aduce prosperitate;
•Legea prosperitatii prin perseverenta.

Roger Dawson, start spre eficienta


Probabil că fiecare s-a întrebat la un moment dat cum pot unii oameni să obţină atât de mult de la viaţă. Care este secretul pentru a ajunge în vârf? Studiile? Inteligenţa? Relaţiile? Sau e de ajuns doar să ai noroc? Oricine poate reuşi strălucit în viaţă şi despre aceasta este vorba aici. Puteţi profita de principiile expuse de autor, astfel încât ele să devină obiceiuri de viaţă. Este timpul să identifici şi să depăşeşti obstacolele care te-au ţinut pe loc în trecut şi să le alungi din cale. Citind această carte, vei înţelege mai bine ce se întâmplă cu viaţa ta. Vei simţi un imbold care te va propulsa în rândurile celor care obţin ceea ce-şi doresc. De fapt, suntem capabili să facem mult mai mult decât ne-am imaginat până acum - dacă ne considerăm viaţa o aventură, dacă păşim pe drumul pe care ni l-am ales, fără prejudecăţi şi fără a ne lăsa traşi înapoi de insuccesele celor din jur. În fiecare dintre noi există un zăcământ ascuns de energie, pe care o putem descătuşa pentru a participa la maratonul vieţii. Şi oricine poate obţine hotărârea de a rămâne în cursă, chiar şi atunci când totul pare pierdut. Adoptând principiile performanţei, vei putea face faţă oricărei provocări şi vei fi răsplătit prin succes.

Roger Dawson este unul dintre cei mai importanţi conferenţiari de profesie din SUA. Împreună cu doar alţi 26 din întreaga lume, el este membru al Asociatiei Naţionale a Conferenţiarilor, căpătând două dintre cele mai prestigioase titluri, CPAE (Premiul de Excelenţă) şi CSP (Expert în Discursurile Profesioniste). Roger Dawson este şi autorul cărţilor You Can Get Anything You Want (Poţi obţine tot ceea ce vrei), Secrets of Power Persuasion (Secretele artei de a convinge eficient), The Confident Decision Maker (Cel care ştie să ia decizii fără ezitare).

Randy Gage - De ce sa fii fraier,bolnav si falit si cum sa ajungi destept,bogat si sanatos


Stilul lui Randy Gage este indraznet si taios, dar atintit spre obiectiv, daca doriti sa cunoasteti secretele succesului. El face afirmatii controversate, incalca corectitudinea politica si nu se sfieste sa atace unele dintre cele mai sacrosancte institutii contemporane, de la religia organizata la guverne, la cultura populara si pana la alimentele cu care va hraniti.
Cartea aceasta provocatoare va va schimba convingerile, va va ataca temerile si - daca sunteti deschis - va va arata cum sa deveniti destept, sanatos si bogat!
,,Principala dumneavoastra prerogativa morala este propria fericire."
Randy Gage

constantin pavel - miracolele zilei


Povestiri adevarate pentru minte si suflet.
"Daca ceva mişcă mai mult sufletul unui om, aceea este povestea altui om asemenea lui, una din acele poveşti de viaţă cu care se poate identifica, pe care o poate trăi şi retrăi de nenumărate ori, amintindu-i de el însuşi, aşa cum era cândva, cum este acum sau cum ar putea să fie în viitor..." Constantin Pavel
CARTE OBTINUTA PRIN EDITURA PAVCON!
Miracolele zilei

Henriette Anne Klauser - noteaza si actioneaza


Întîlnim mereu oameni ce trec prin viaţă cu un vag sentiment de neputinţă, trăind în anticamera succesului şi invidiindu-i pe cei ce par a trai o aventură continuă.

Veţi vedea în această carte cum puteţi să vă scrieţi scenariul propriei vieţi. Notarea scopurilor este primul pas pentru atingerea lor. Astfel, clarificându-ţi ideile, poţi identifica ce doreşti şi îţi poţi fixa intenţiile. O dată scopurile notate, restul lumii poate coopera cu ambiţiile tale în cele mai variate moduri, de la mari prefaceri în carieră la o relaţie mai bună cu copilul adolescent, sau doar la a avea o senzaţie de fericire în fiecare dimineaţă. Veţi găsi aici povestiri ale oamenilor obişnuiţi care au trăit miracole după ce şi-au notat scopurile şi au trecut la acţiune. Exerciţii şi sfaturi concrete completează itinerariul propus de dr. Klauser spre descoperirea forţei interioare ce-ţi poate schimba destinul.

Dr. Henriette Anne Klauser este preşedinte al Writing Resources (Resursele Scrisului) şi autoare a cărţilor extrem de populare Întipăreşte-ţi dorinţele în minte şi Pune pe hârtie tot ce ai pe suflet. Dr. Klauser a predat la Universităţile din Washington, Seattle, California, Lethbridge (Canada) şi Fordham. Printre clienţii săi se numără cei din primele cinci sute de companii importante ca: Boeing, Xerox, Hershey Foods, Armstrong World Industries şi International Data Group. A condus seminarii internaţionale în Canada, Cairo, Londra şi Insula Skyros. Recent a făcut parte din delegaţia care a mers în China şi care era formată din lideri internaţionali în domeniul comunicării.
Noteaza si Actioneaza

Norman Vincent Peale - forta entuziasmului


Scrierile şi activitatea lui Norman Vincent Peale au marcat puternic societatea americană în cea de a doua jumătate a secolului XX. El este nu numai un teolog, ci şi un om de acţiune, care a reuşit să-şi pună în practică ideile. Prin metoda gândirii pozitive, el a ajutat milioane de oameni şi a contribuit în mare măsură la conturarea unei noi concepţii despre viaţă şi relaţiile interumane în lumea civilizată. În timp ce gândirea pozitivă defineşte modul în care putem aborda problemele, entuziasmul este ceea ce dă forţă acţiunilor noastre. Entuziasmul poate delimita graniţa dintre succes şi eşec. Este o armă împotriva mediocrităţii şi ne învaţă cum să ne folosim aptitudinile, vitalitatea şi resursele creatoare din noi înşine. Este forţa care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naştere la îndrăzneală şi curaj, întăreşte încrederea, ne ajută să ne depăşim îndoielile. Creează energie şi este sursa tuturor realizărilor. Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viaţă. Dacă ne vom folosi inteligenţa, pasiunea şi motivaţia profundă, ne vom putea împlini orice dorinţă. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, veţi descoperi ingredientul care poate transforma o viaţă anostă într-una pasionantă. Entuziasmul înseamnă să-ţi pese cu adevărat.

Dr. Norman Vincent Peale (1898–1993), autorul a 34 de cărţi, a fost un reputat teolog şi orator specializat în probleme motivaţionale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de "Predicatorul de milioane". Pastoria lui s-a întins pe şase decenii, incluzând - fapt fără precedent - o perioadă de 52 de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. A fost fondatorul Institutului pentru Religie şi Sănătate - o clinică psihiatrică în care pacienţii erau îngrijiţi atât de medici, cât şi de pastori - şi al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste 4 milioane de exemplare. Mesajul său a continuat să-i inspire pe cei mai mult de 1 milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicate de Fundaţia pentru un Trai Creştin, înfiinţată în 1940 de el şi de soţia sa, Ruth Stafford Peale. Mesajul inspiraţional al dr. Peale a fost transmis prin cărţi, broşuri, reviste şi ziare şi este acum disponibil pe casete audio şi video. Cea mai cunoscută carte a sa, Forţa gândirii pozitive, s-a vândut în mai mult de 15 milioane de exemplare şi s-a tradus în 40 de limbi straine, printre care şi în română, la Curtea Veche, 1999.
Forta entuziasmului

Burke Hedges - afacerea-de-vis.com


Probabil că o afacere proprie este visul mai mult sau mai puţin declarat ori conştientizat al oricăruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru că a îndrăznit să creadă în capacităţile proprii. A explorat oportunităţile şi a acţionat în funcţie de acestea. Iar eşecurile întâlnite în cale nu au făcut decât să-l propulseze către un vis şi mai temerar. Burke Hedges crede cu tărie că a-i ajuta pe alţii este cel mai potrivit mijloc de a te ajuta pe tine. În cartea de faţă, el ne dezvăluie o oportunitate ce ar putea deveni o afacere de vis pentru fiecare dintre noi: alianţa dintre marketingul în reţea şi posibilităţile extraordinare ale Internetului. Aflaţi cum vă puteţi bucura dumneavoastră personal de avantajele acestei alianţe. Oportunitatea vă bate la uşă.

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranţi latino-americani, care au decis să trăiasca în Statele Unite după instaurarea dictaturii de stânga a lui Fidel Castro. După absolvirea facultăţii de drept, Burke Hedges s-a hotărât să-şi dezvolte propria afacere. În prezent, el conduce o serie de companii care se dezvoltă rapid în zona Tampa Bay. Este autorul a numeroase cărţi, printre care volumul de mare succes în toată lumea Who Stole the American Dream?, editat în peste un milion de exemplare şi Afirmă-te sub propria firmă, apărut la editura noastră în 2001. Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspândirii mesajului liberei iniţiative şi al dezvoltării personale prin apariţii pe scenă, cărţi şi casete.
Afacerea-de-vis.com

José Silva - Autocontrolul prin Metoda Silva


Această carte, care îţi va schimba fundamental viaţa, are la bază un extraordinar curs de 4 zile conceput de José Silva.
În cei peste 40 de ani de la prima editie a acestei carti, peste 14 milioane de oameni au absolvit cursurile de Control Mental, dobândind capacitatea de a-si utiliza mintea la un nivel mai profund si mai eficient, chiar si în situatii de stres, în timpul somnului, oriunde si oricând.

Aceasta carte, care îti va schimba fundamental viata, are la baza un extraordinar curs de 4 zile conceput de Jose Silva. Vei cunoaste tehnici de Control Mental prin care vei putea sa depasesti starile tensionate, obiceiurile negative, nesiguranta emotionala, stresul profesional. Este cunoscut faptul ca o mare parte din bolile care ne scurteaza viata au la baza acumularea stresului pe care îl întâlnim zilnic; Metoda Silva este un pachet de tehnici ce îti vor vindeca mintea si trupul, si îti vor însanatosi sufletul.

Autocontrolul prin Metoda Silva este probabil cea mai importanta carte pe care o vei citi vreodata.

Steve Chandler - 100 de cai spre automotivare


Transformă problemele în oportunităţi!
Steve Chandler, unul dintre cei mai renumiţi oratori motivaţionali ai momentului, ne dezvăluie un plan de acţiune care ne va ajuta să parcurgem drumul de la idee la succes, atât în plan personal, cât şi profesional. Metodele sale ne oferă motivaţia necesară pentru a depăşi temerile şi inhibiţiile ce stau în calea visurilor noastre.
100 de căi spre automotivare ne prezintă tot atâtea motive pentru a transforma o viaţă plină de griji într-o existenţă fericită. Vei învăţa cum să depăşeşti momentele în care te simţi prizonierul propriei tale vieţi şi să obţii controlul asupra propriului destin. Odată însuşite cele 100 de parabole, te vei afla mai aprope ca oricând de împlinirea personală. ,,Steve Chandler ne spune să alegem: ori continuăm să ne victimizăm, ori alegem să trăim la nivelul potenţialului nostru creator.” Wall Street Journal
Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem. Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută întocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.

Norman Vincent Peale - Spune "pot" şi vei putea


INVESTEŞTE ÎN TINE!
Învaţă să treci peste orice obstacol.
Spune pot şi vei putea te învaţă cum să-ţi rezolvi problemele folosind o soluţie care există deja în mintea ta, dar la care nu te-ai gândit, cum să-ţi menţii sănătatea spirituală, cum să foloseşti arta anticipării creative pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti şi, mai ales, te învaţă să-ţi dezvolţi cunoştinţele despre puterea interioară, cunoştinţe ce te vor ajuta să treci peste orice obstacol.
În cei peste 60 de ani de activitate susţinută, în care a scris, a participat la emisiuni radio şi a ţinut discursuri în faţa publicului din întreaga lume, Dr. Peale şi-a câştigat milioane de adepţi şi de prieteni de la preşedinţi de corporaţii până la artişti, moderatori media şi oameni obişnuiţi. Dr. Peale a scris peste alte 30 de lucrări, vândute în peste 20 de milioane de exemplare, printre care şi best-sellerul internaţional Forţa gândirii pozitive.

og mandino - alegerea


Avem întotdeauna libertatea de a alege. Nu suntem victimele inocente ale intâmplării, ale deciziilor celorlalţi, ale destinului. Dacă vom avea ştiinţa să ne analizăm viaţa, vom şti ce e mai bine pentru noi şi pentru cei apropiaşi nouă. Există semne care ne însoţesc. Stăm faţă in faţă cu ele. Când le acordâm atenţie, ne îndrumă. Nu credeţi că tristeţea din ochii unui copil este un semn suficient de graitor? Og Mandino ne dezvăluie cel mai preţios lucru dintre toate: posibilitatea alegerii. Alegerea este cheia unui viitor mai liber şi mai implinit, iar secretul său este iubirea.

Og Mandino (1924 1996) este, potrivit unor reputaţi critici, cel mai citit autor din lumea întreagă. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare şi a fost supranumit "Cel mai vestit scriitor din lume". Stilul său însufleţitor urmăreşte să-i sprijine pe oameni să se ajute singuri. Cele 16 carti ale sale s-au vândut în peste 25 de milioane de exemplare şi au fost traduse în 20 de limbi. Dintre acestea, le amintim pe cele deja apărute la editura noastră anul acesta, Cel mai vestit vânzător din lume şi Al doisprezecelea înger. În 1976, la 52 de ani, a demisionat din funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited pentru a se dedica scrisului şi conferinţelor. A fost membru al Fundatiei Internaţionale a Oratorilor Celebri. A fost invitat la mai bine de 1200 de emisiuni de radio şi televiziune în întreaga lume.
Alegerea

allan pease - intrebarile sunt de fapt raspunsuri


De câte ori nu am auzit spunându-se despre un agent de vânzări că are succes pentru că este „dotat de la natură“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer că s-a născut înzestrat de la natură. Pentru că ştim cu toţii că aceste meserii se deprind în urma unui studiu sistematic. Tot astfel, acti-vitatea de agent de vânzări este o ştiinţă ce se poate învăţa ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume în limbajul trupului, ne prezintă tehnicile uluitoare prin care puteţi avea succes ca agent de vânzări. Una dintre cele mai mari provocări ale acestei meserii o reprezintă depăşirea refuzului unui potenţial client. Dacă înţelegem semnalele nonverbale, învăţăm să citim limbajul trupului interlocutorului, dar şi să-l folosim în mod cores-punzător pe al nostru, ne dăm seama că un „nu“ înseamnă de fapt un pas înainte spre reuşită.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari şanse de reuşită în construirea unei reţele de vânzări. Însă abilităţile de comunicare dobândite din această carte vor eficientiza modul în care abordaţi orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocaţi, pro-fesori sau asistenţi sociali.

Distraţi-vă învăţând cu Allan Pease şi veţi şti ca prin minune cum să vă valorificaţi la maximum imaginea personală.
Intrebarile sunt de fapt raspunsuri

joi, 8 aprilie 2010

Ken Blanchard, Marc Muchnick - reteta unui lider


Sã presupunem cã s-ar inventa o pastilã pe care managerii ar lua-o pentru a-şi îmbunãtãţi performanţele. Reţeta se va prescrie în funcţie de experienţã şi de rapiditatea cu care se doreşte obţinerea rezultatelor. Una pe zi sau douã la şase ore, timp de douã luni sau trei zile pe sãptãmînã, tratamentul garanteazã succesul managerului indiferent de echipã şi de obiective. Pare simplu, nu? Vreţi sã ştiţi dacã are contraindicaţii şi efecte nedorite? Da, de exemplu, transformarea managerului într-o persoanã îngustã la minte care pierde încrederea oamenilor din subordine. În cazul în care o astfel de pastilã nu vã atrage, înseamnã cã preferaţi calea naturalã… adicã vreţi sã deveniţi un lider eficient printr-o pregãtire permanentã, minuţioasã, astfel încît sã obţineţi rezultate performante în orice condiţii şi împreunã cu o echipã devotatã. Celebri pentru experienţa lor de consultanţi în management, autorii au ales o parabolã cu ajutorul cãreia veţi face diferenţa între douã stiluri de conducere, reuşind sã identificaţi ingredientele celui cu adevãrat eficient.
Reteta unui lider

brian tracy - realizarea telurilor


Cu toţii avem ţeluri în viaţã, ne dorim sã fim, sã avem, sã ajungem, sã realizãm. Pentru unii acestea rãmân doar vise, pentru alţii devin împliniri. Brian Tracy a ajuns la concluzia cã diferenţa constã în primul rând în formularea ţelului. Este un ţel imaginar sau este formulat în scris, delimitat în timp, caracterizat prin costuri, necesitãţi, resurse, obstacole, adicã este bine precizat? În primul caz plutim în ceaþã, în al doilea avem o hartã, o destinaţie, ştim încotro ne îndreptãm. Chiar şi aşa, având un drum trasat, recomandãrile autorului ne ajutã sã ajungem la destinaţie şi sã ne atingem ţelul mult mai repede decât am fi fãcut-o singuri. Strategia din aceastã carte este verificatã. Ea a stat la baza reuşitei a celui care a conceput-o şi de ea au beneficiat pânã azi peste douã milioane de oameni din 35 de ţãri. Fiecare capitol vã prezintã paşii teoretici şi practici necesari în atingerea ţelurilor: dezvoltarea încrederii şi a stimei de sine, depãşirea obstacolelor, acceptarea provocãrilor, în total douãzeci şi una de chei. Potenţialul dvs. este ca un ocean neexplorat, plin de comori ascunse care aşteaptã sã fie descoperite. Dacã imaginaţia nu are limite, atunci nu existã limite nici pentru realizãri.
Realizarea telurilor

Michael Neill - poti avea tot ce iti doresti


Principiul succesului fara efort se afla in centrul a tot ce vei afla din aceasta carte.
Vei descoperi tainele cunoasterii si ale increderii in sine, ale inspiratiei si chiar ale iubirii de sine �" cei patru stalpi ai unei vieti extraordinare. De asemenea, vei invata despre secretele fundamentale ale succesului obtinut fara efort " acel tip de succes in care pare ca ai obtinut ceea ce iti doreai fara ca macar sa fi incercat. Adesea ne gandim la aceste experiente ca la anomalii �" accidente fericite care au loc in timp ce noi continuam sa lucram „cu adevarat“ la a obtine ceea ce vrem de la viata noastra. De fapt, experientele succesului fara efort sunt cheile pentru a gasi si a merge pe „calea inspiratiei“ " planul unic pentru succes, fericire si implinire care este trasat in inima si in viata noastra in fiecare zi. Exista noua obstacole-cheie pe care oamenii si le impun pentru a se impiedica sa obtina orice vor in viata. Indicii, tehnici si strategii de actiune testate sunt disponibile pentru a te debloca si a inainta spre idealurile tale.
Dar exista un secret...
Va trebui sa permiti ca acest lucru sa fie mai usor decat crezi, mai rapid decat te astepti si mai distractiv decat iti poti inchipui. Esti gata?
Poti avea tot ce iti doresti

brian souza - nascut pentru a reusi


Ce iti trezeste interesul? Ce iti face inima sa bata si sa simti ca nu traiesti in zadar? Succesul? Banii? Recunoasterea? Fericirea? Puterea? Prestigiul? Vanezi tot timpul o comoara care iti scapa printre degete - fie ca este un serviciu mai bun, o casa mai mare, o pozitie mai inalta pe scara sociala sau o informatie buna pentru jocul la bursa? Ei bine, calatoria de la saracie la bogatie, de la obscuritate la recunoastere, de la a avea cele mai umile slujbe la a fi o persoana apreciata pentru munca depusa este subiectul acestei carti. Apeland la o varietate de povesti despre oameni obisnuiti care au devenit modele depasindu-si limitele - de la Gandhi si Maica Tereza, pana la Lance Armstrong si Alex Spanos, de la Lincoln si Franklin, pana la Emeril si Oprah - Brian Souza pune in discutie faptul ca adevarata fericire nu o gasim in lucrurile materiale, ci in darul care salasluieste in fiecare dintre noi. Luand interviuri unor astronauti, diplomati, sportivi, directori din Top Fortune 500, unor fosti prizonieri de razboi si unor afaceristi de succes, Brian Souza reuseste sa ne transmita un lucru exceptional: toti avem un dar unic ce va furniza scop si sens existentei noastre. Trebuie sa-l descoperim si sa-l facem sa prinda viata, sa indraznim sa avem visuri si sa cultivam curajul de a le implini. In felul acesta, ne vom transforma in cine ne-am nascut sa fim.
Nu ratati o carte extraordinara! Un amestec de intelepciune, compasiune si experienta de viata, totul redat intr-o maniera remarcabila.
Nascut pentru a reusi

masaru emoto, viata secreta a apei


Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile şi rugăciunile. Cu toţii suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi raspândite în întreaga lume.
Viata este un dar. Ea nu înseamna doar fericire, ci si nefericire. Nefericirea este cararea ce duce la fericire. Fericirea si nefericirea sunt asemenea valurilor care se înalta si coboara din nou: daca nu ar coborî, apa nu s-ar putea înalta, nici n-ar putea curge. Atâta vreme cât cautam fericirea din afara, e putin probabil sa gasim vreodata adevarata fericire. Cautând fericirea, ne cautam, de fapt, pe noi însine. O putem cauta pe tarâmuri îndepartate, dar o vom gasi, în cele din urma, doar în propria palma. O inima plina de iubire si recunostinta este calea spre fericire!
Toate acestea sunt învataturile izvorâte din Viata secreta a apei: Umpleti-va sufletul cu iubire si recunostinta; Rugati-va pentru aceasta lume a noastra si împartasiti mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace si rugaciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Întelegând ca gândurile si cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom întelege, ca detinem toate mijloacele pentru a ne schimba viata în bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apa a izvorât din dorinta mea de a vindeca pentru ca am realizat ca puterea de a vindeca este însasi puterea vietii. Am învatat de la aceste cristale ca daca esti sincer cu tine si cauti sa fii si sa faci ceea ce doresti cu adevarat, viata îsi va relua cursul firesc. O data ce ai descoperit ceea ce stii sa faci cel mai bine si îti dai seama ca în directia aceea trebuie sa îti îndrepti atentia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântata. Iar de aici nu mai este mult pâna sa simti ca, într-adevar, o mare schimbare are loc în viata ta. Adica, Fericirea.

În Viata secreta a apei, autorul de bestsellere Masaru Emoto ne poarta de-a lungul fantasticei calatorii a apei pe aceasta planeta, continuând, prin aceasta carte, sa dezvaluie omenirii viata secreta a apei. El ne arata cum sa aplicam întelepciunea apei în propriile noastre vieti; ne arata ca, învatând sa respectam si sa pretuim apa, vom reusi sa facem fata provocarilor secolului al XXI-lea – vom reusi sa ne regeneram planeta. Apa are o memorie proprie, în care ne sunt pastrate gândurile si rugaciunile. Cu totii suntem apa, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugaciunile noastre vor fi raspândite în întreaga lume.

Fragment din carte

Daca veti cauta destul de bine prin amintiri, veti da peste o perioada în care ati trait o stare de candida binecuvântare. Viata avea sens si traiati atât de intens încât timpul fusese, pur si simplu, dat uitarii. A urmat apoi maturitatea, când ati lasat de o parte tot ce va preocupase pâna atunci si ati încuiat usa în urma. Se poate chiar sa fi uitat unde ati pus cheia.
Dar acele sentimente de fericire nu s-au pierdut, însa, de tot. Cu putina straduinta, ati putea descuia usa, ati putea scoate din nou la iveala acele lucruri despre care ati crezut ca vor ramâne pentru totdeauna o parte a trecutului tau. Daca vei fi sincer cu tine însuti si vei cauta sa fii si sa faci ceea ce doresti cu adevarat, viata îsi va relua cursul firesc.
O data ce ai descoperit ceea ce stii sa faci cel mai bine si îti dai seama ca în directia aceea trebuie sa îti îndrepti atentia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântata. Iar de aici nu mai este mult pâna sa simti ca, într-adevar, o mare schimbare are loc în viata ta.

George S. Clason - cel mai bogat om din babilon


Milioane de cititori au ajuns sa cunoasca celebrele "parabole babiloniene"ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevarate surse de inspiratie, ce trateaza atatea subiecte dureros de actuale precum planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide, desi vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate in sfaturi si informatii extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotarasc sa scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit "Arta Vanzarii" de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscuta, iar cartea de fata vine dupa o indelunga asteptare. Paginile ei va vor purta doar aparent inapoi in timp, tocmai in indepartatul Babilon, leaganul principiilor de baza ale lumii financiare, pretuite si in zilele noastre si puse in practica in intreaga lume.

Folosind un limbaj la fel de simplu, dar si profund, precum cel biblic, acest ghid de intelegere a lumii financiare ne schiteaza o cale sigura spre prosperitate si, implicit, spre fericire. Totodata, ne ajuta sa intelegem problemele financiare cu care ne confruntam, oferindu-ne si o solutie ce ne va calauzi pe durata intregii vieti. "Cel mai bogat om din Babilon" este o carte pe care trebuie sa o cititi fara intarziere, s-o recomandati prietenilor si s-o daruiti tinerilor care fac primii pasi in lumea afacerilor.
Cel mai bogat om din Babilon

brian tracy - planul de zbor


Elibereaza-ti intreg potentialul de a reusi!

Adevaratul secret al succesului este acela ca nu exista nici un fel de secrete. Exista doar principii universale si adevaruri nepieritoare care au fost descoperite si redescoperite de-a lungul anilor. Toate sunt rezultatul unui mecanism deliberat si al legii de fier cauza-efect.

Iata o regula simpla: daca faci ceea ce fac si alti oameni de succes, nimic nu te poate impiedica sa ajungi la aceleasi rezultate ca ei. De asemenea, daca nu faci nimic din ceea ce fac alti oameni de succes, nimic nu te poate ajuta.

Succesul nu este un accident. Nu este o problema de noroc, ci una de strategie. Este pur si simplu o problema de cauza si efect.

Noua carte a lui Brian Tracy va arata cum sa va planificati drumul spre succes in 12 pasi. Urmandu-i, veti putea detine controlul complet asupra vietii dumneavoastra si va veti putea activa abilitatile mentale pentru a ajunge la timp la destinatia dorita.

Din cuprins:

•Alege-ti destinatia
•Fixeaza-ti in scris planul de zbor
•Modifica in permanenta traiectoria
•Activeaza-ti latura supraconstienta a mintii
•Persevereaza pana reusesti
•Concluzii: Succesul nu este un accident

Jinny S. Ditzler - cel mai bun an


Dacă veţi găsi curajul, tăria şi disciplina de a acţiona, de a înfrunta marile provocări ale vieţii, atunci viaţa dumneavoastră va fi aşa cum aţi dorit dintotdeauna. Jinny S. Ditzler ne îndrumă de la gând la faptă şi ne învaţă cum să ne punem dorinţele în practică an după an şi să obţinem împlinirea personală, printr-un exerciţiu simplu, a cărui eficienţă uimitoare a fost dovedită în cei mai bine de 20 de ani de la iniţierea lui. Exerciţiul Cel mai bun an îşi propune să pătrundă în esenţa modului de a gândi şi de a acţiona al fiecăruia dintre noi şi să ne dea puterea de a accede la un nivel mai înalt de eficienţă şi succes personal. Printr-un proces de autodescoperire, pe durata a trei ore, vă puteţi evalua situaţia actuală, după care puteţi trece la planificarea unui nou an din viaţa voastră. Răspunzând la zece întrebări simple, veţi putea să vă clarificaţi ideile şi să vă pregptiţi pentru următorul an. Acesta poate începe în orice moment şi cu siguranţă va fi cel mai bun. La capătul exerciţiului individual, veţi avea în faţă un plan simplu, pe o singură pagină, care vă va ajuta să vă împliniţi dorinţele în anul pe care îl aveţi în faţă, dar şi în cei care vor urma.

Jinny Ditzler: Cartea cuprinde trei părţi: Prima parte este o introducere la principiile pe care se bazează programul Cel mai bun an şi prezintă experienţele câtorva participanţi la acest exerciţiu în decursul anilor. Partea a doua cuprinde cele zece întrebări, cărora le este dedicat câte un capitol cu explicaţii suplimentare acestea vă vor ajuta să răspundeţi la întrebări. Partea a treia este un caiet de lucru cu spaţii libere pentru răspunsurile la întrebări şi planul pentru următoarele 12 luni, plan care trebuie să aibă o singură pagină. Fiecare dintre noi are propriul său mod de a acţiona şi, de aceea, în funcţie de acesta, se poate alege una dintre următoarele variante de lucru: 1. Treceţi direct la Partea a treia şi începeţi să răspundeţi la cele zece întrebări. Dacă aveţi nevoie de lămuriri, citiţi acel capitol din Partea a doua care se referă la întrebarea la care vreţi să răspundeţi 2. Citiţi mai întâi Prima parte şi Partea a doua pentru a întelege mai bine despre ce este vorba; puteţi să notaţi pe o foaie de hârtie ce anume vă interesează mai mult. Când ati terminat, luaţi-vă un răgaz de trei ore, în care să răspundeţi la întrebările din Partea a treia. Indiferent de alegerea făcută, vă doresc succes!

Jinny Ditzler este profesoară. A predat la liceu, a fondat două creşe Montessori, s-a ocupat de organizarea şi pregătirea resurselor umane şi şi-a folosit experienţa în afaceri pentru a instrui directori executivi din S.U.A. şi Marea Britanie, unde a trăit mai mulţi ani. Acordă consultaţii consiliilor de directori în vederea schimbării mentalităţii din organizaţiile pe care le conduc. În 1980 a creat seminarul Best Year Yet (Cel mai bun an), care a atras mii de oameni din ambele ţări. I-a ajutat personal pe mulţi dintre ei şi a pregătit mai multe persoane pentru a conduce la rândul lor ateliere de lucru şi şedinţe de instruire. Bogata ei experienţă a fost o sursă de inspiraţie şi a impulsionat-o să scrie această carte. Ea şi soţul ei Tim au doi fii şi locuiesc în Aspen, Colorado.
Cel mai bun an