vineri, 9 aprilie 2010

Richard Hall - Prezentari de mare succes


Cei mai multi dintre noi incercam sa evitam prezentarile, iar atunci cand suntem nevoiti sa le sustinem ni se par a fi de-a dreptul ,,eforturi de supravietuire". 

Oricat am incerca sa le evitam sau pur si simplu sa le terminam mai repede, ele constituie o realitate a vietii in domeniul profesional contemporan - arta prezentarii este o aptitudine esentiala in lumea afacerilor si se asteapta sa excelam in privinta ei. 

Pentru majoritatea oamenilor care nu sunt prezentatori innascuti, se ridica astfel o problema serioasa: cum sa invete sa prezinte si, in acelasi timp, sa ajunga buni prezentatori?

Prezentari de mare succes este raspunsul pentru dumneavoastra. Oricare v-ar fi nivelul actual, puteti invata sa fiti un prezentator bun si, speram, exceptional. 

Sunt expuse toate aspectele unei prezentari, astfel ca veti invata nu numai detaliile tehnice ale ,,asamblarii", ci si arta sustinerii ei. 

Prezentari de mare succes ofera o multime de tehnici testate, venind din partea celor mai celebri prezentatori si, cel mai important, incurajari care sa va transforme intr-un prezentator exceptional - drumul dumneavoastra incepe aici!

Richard Hall a facut cariera in marketing, publicitate si consultanta. In prezent, este presedintele companiei de prezentari Showcase si are propria sa firma RH&A, care se concentreaza asupra consilierii la nivel inalt, instruirii in privinta prezentarilor si consultantei strategice. Richard considera ca o prezentare bine gandita este cheia succesului.


Prezentari de Mare Succes by crstn_bhn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu