vineri, 28 februarie 2014

Brandon Bays- Calatoria

Intre 2-4 mai2014 , pentru a treia oara in ultimele 12 luni, Brandon Bays vine in Bucuresti, pentru a sustine seminarul „Journey Intensive”, celebru in intreaga lume, in care preda elementele de baza ale tehnicii, precum si un modul de Abilitati Avansate.
Workshop-ul „Călătoria” prezintă ceea ce Brandon a folosit şi a descoperit în această aventură interioară – adică metodele de vindecare în plan emoţional şi principiile ştiinţifice care stau la baza lor. 

Toate acestea au a fost ulterior reunite în ceea ce avea să devină metoda de vindecare emoţională minte-suflet-corp numită „The Journey”. 

Astăzi procedeul „Călătoria” e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficienţă şi profunzime, pentru trezirea şi eliberarea potenţialului infinit din noi înşine, aflat la granita intre vindecarea emotionala si evolutia spirituala. 

 În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite parti ale procedeului si vei simti „gustul” metodei. 

Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândete, alinare si iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experientelor de viata dureroase. 

 Te invit într-o „Calatorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simtindu-te mult mai bine în pielea ta si percepându-i pe ceilalti ca pe niste prieteni dragi. Însa darul cel mai pretios al „Calatoriei” este accesul la ceea ce Brandon numeste „Sursa” – esenta fiintei noastre sau Sinele Superior. 

Pâna la urma, din moment ce toate bolile si afectiunile, fie ele fizice sau emotionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine, adevarata vindecare consta în a afla cine esti cu adevarat. 

Este un dar pe care nu ti-l mai poate lua nimeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu